Komt u ook?
Misschien  heeft dit geweldig nieuws u bereikt, maar Irene Lelieveld, voedingstherapeut en kinesiologe heeft mij benaderd om een column te schrijven in haar nieuwe boek  “Wegwijs in de overgang”, gezond, slank en fit met voeding.

Waar gaat dit boek over?
Het vertelt niet alleen over de hormoonhuishouding en de daarbij behorende klachten, maar het geeft u op een eenvoudige manier inzicht in hoe en het waarom.
Maar vooral wat u zelf allemaal kunt doen op een natuurlijke manier met voeding en natuurlijke middelen om deze bijbehorende klachten te verminderen of zelfs te voorkomen. Welvaartziekten zoals borstkanker en diabetisch komen ook uitgebreid aan bod.
Waarom werd ik gevraagd?
Tijdens onze bespreking over de inhoud van dit boek werd ik steeds enthousiaster. Vooral het hoofdstuk over diabetici kon ik veel over vertellen, aangezien ik in mijn vak mij hierin erg in heb verdiept. Ik kon de nodige aanvullingen geven. Irene was onder de indruk en vroeg meteen of ik een column wilde schrijven voor haar boek. Dit aanbod kon ik niet afslaan. Ik heb in mijn column mij beperkt tot de neuropathie (aantasting van de zenuwbanen door de suiker), aangezien in het voorafgaande al heel veel wordt vertelt.

Voor wie is dit boek bestemd?
Dit boek is geschikt voor alle vrouwen in en na de overgang, maar ook bij PMS klachten.
Het is een boek die u moet hebben!
Het uitbrengen van dit geweldig boek maken we een hele happening van.
Zaterdag de 12e maart tussen 13:00 en 17:00 staan er allerlei standjes met diverse activiteiten. Onder het genot van een overheerlijke lekkernijen.
Ook uw pedicure praktijk staat er. Ik geef op deze dag gratis voetmassages en controleer graag uw voeten.  De eerste 100 mensen krijgen een gratis een waanzinnig goed gevulde goodiebag bij aankoop van het boek. Ook ik heb er een verrassing voor u ingedaan.
Daarnaast heeft Irene mij ook gevraagd om overheerlijke gezonde brownies te maken. Dit recept zal ook in ons nieuwe kookboek verschijnen van Natuurlijk Samen Koken “Gezonde Wereldgerechten” dat aan het eind van het jaar uit zal komen.

Wil u een vriendin, kennis, je moeder of u dochter meenemen. Dat kan natuurlijk.
Ik hoop u graag op deze middag te mogen begroeten.

Hartelijke groet
Jolanda Versprille

 

uw pedicure praktijk