Ik ben Jolanda Versprille en ik ben pedicure vanaf 2000.

Na jaren op diverse poliklinieken in het AZM te hebben gewerkt, had ik het geluk moeder te worden van Maarten en Laura. De mogelijkheid deed zich voor om parttime te gaan werken bij een podotherapeut. Hij werkte o.a. een aantal dagdelen in het AZM, waarbij hij onderdeel uitmaakte van het diabetes voetenteam. Deze intensieve zorg voor de voeten van o.a. diabeten inspirerende me en toen is mij passie voor de voetverzorging geboren.

Tijdens mijn 2e zwangerschap ben ik de pedicure opleiding (LALB gevestigd in Sittard ) gaan volgen. Door de combinatie van mijn werk en de ondersteuning van de podotherapeuten kon ik deze opleiding versneld afronden. Al snel startte ik mijn eigen praktijk in de wijk Kemperkoul te Sittard.

Uiteraard heb ik de certificaten diabetische voet en later ook de reumatische voet behaald. Vele cursussen en workshops volgden. Directe collega’s miste ik niet omdat mensen uit onze klas na de opleiding met elkaar in contact bleven. We kwamen regelmatig in Sittard bij elkaar om onze uitdagingen te bespreken. Zowel over het opstarten van onze eigen praktijk, maar vooral over het delen van kennis en ervaring om onze eigen klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Indien nodig behandelden we samen de klant om tot een adequate oplossing te komen. Ook nodigden we podotherapeuten, fysiotherapeuten, voetreflexologen uit de regio Sittard en orthopeden uit het AZM uit om onze kennis te verdiepen.

Momenteel heb ik een samenwerkingsverband met fysiotherapie Houben te Sittard en Mesologie Praktijk in Brunssum om de zorg van de klant te optimaliseren.

Mijn aandacht gaat natuurlijk veelal uit naar mijn kinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen en hardlopen in de velden en het bos van Sittard. Ook houd ik van tekenen en boetseren.

Ik verheug me om u te mogen ontmoeten en mijn bijdrage te kunnen leveren aan de verzorging van uw voeten.

Tot gauw

logo

Aangesloten bij of werkt samen met