Nagellak en Gelpolish van Magnetic

Voor de mooie nazomerse dagen of voor een gezellig feestje willen we toch ook graag ook onze teennagels mooi gelakt hebben?

Uw pedicurepraktijk gebruikt nagellak en gelpolish van Magnetic. Deze zijn echte kwaliteitslakken voor professioneel gebruik.

Ze zijn sterk en hebben een perfecte kleurdekking. Diverse kleuren zijn in de praktijk te koop en worden voor u op een professionele manier aangebracht. De gelpolish van Magnetic wordt uitgehard door middel van een speciale lamp. U krijgt dan een mooie, stevige, krasvaste nagels. Afbladderende nagellak behoort nu tot het verleden. U houdt 4-5 weken lang prachtige gelakte nagels. Doordat ik de base coat nagellak/gelpolish, 2 kleuren nagellak/gelpolish en een top coat nagellak/gelpolish dun aanbreng, worden de nagels niet dik en geeft het een heel natuurlijke uitstraling met een heel mooie glans.

Wilt u geen gelpolish maar gewone nagellak van Magnetic. Dat kan natuurlijk. Deze nagellak van uitstekende kwaliteit wordt bij u aangebracht en u krijgt het flesje mee naar huis. Bevalt u deze kleur en u wilt deze nogmaals door uwpedicurepraktijk gelakt krijgen. Neem het nagellak flesje bij de volgende afspraak gewoon mee. Geef het wel op tijd door zodat ik voldoende tijd voor u kan inplannen.

Uw pedicure Praktijk te Sittard
info@uwpedicurepraktijk.nl
tel: 06-107 58 106

Maak meteen een afspraak

Contactgegevens

Uw pedicurepraktijk Jolanda Versprille

Willem van Gelre Gulikstraat 2

6137 HA SITTARD

06-107 58 106

info@uwpedicurepraktijk.nl

Openingstijden:

Maandag08:30 -17:00
Dinsdag 08:30 -17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Aangesloten bij of werkt samen met