Ons Kookboek “NATUURLIJK SAMEN KOKEN” is te bestellen bij uw pedicurepraktijk.

Ik hoor u al denken. Kookboek? Wat heeft dat met voeten te maken?
Voeding vertelt ons veel over de conditie van onze de huid en onze nagels, maar ook over hoe we ons voelen. Daarom heb ik meegewerkt aan dit kookboek over natuurlijke voeding. Een kookboek boordevol overheerlijke recepten die vrij zijn van koemelk, tarwe, geraffineerde suiker en E-nummers.

Al geruime tijd maak ik gebruik van etherische oliën voor de rug- en voet- ontspanningsmassages. Toen voedingsdeskundige en (auto) kinesiologe Irene Lelieveld (de initiatiefneemster van dit geweldig, uniek concept en al 7 boeken over gezonde voeding op haar naam) dit hoorde vroeg ze aan mij om de tekst van etherische oliën te schrijven voor dit kookboek.
Want tegenwoordig is het erg in om met etherische oliën te koken. Samen met Irene Lelieveld, ben ik de uitdaging aangegaan om het hoofdstuk koken met etherische oliën op ons te nemen. Zij de recepten en ik de tekst.  Hier het resultaat in dit geweldig kookboek.

Te samen met 18 dames en 1 heer. Allemaal deskundig op het gebied van gezonde voeding en leefstijl, hebben ieder een eigen recepten verzorgd. Dus niet alleen koken met etherische oliën staan hierin maar ook ontbijt, koolhydraatarm, voor-, hoofd- en nagerechten, maar ook eetbare bloemen, feestelijk zoet enz.

Een feest om in te lezen en heerlijk om uit te koken. Maar het is ook een fantastisch cadeau, waar veel mensen blij mee zullen zijn. Het is een ingebonden boek met een harde kaft waar je levenslang plezier van zult hebben.

Voor € 19,95

Bestel via

info@uwpedicurepraktijk.nl
Tel: 06-107 58 106

uw pedicure praktijk te Sittard.