Heeft u dat ook dat u na het sporten weer klachten heeft van u grote teennagel of van u kleine teen? Of bezorgt het eelt u klachten?

Het weekend is weer begonnen. Tijd om even te sporten of hebben een wedstrijd maar we voelen het weer. Die verdikte nagel of het eelt wat veel drukt en pijnklachten geeft. Wat groeit die nagel toch vreemd of de grote teennagel laat los. Wat kan ik hier aan doen?
Het dragen goede sportsokken en sportschoenen is  heel belangrijk. En daar betalen we graag wat extra’s voor. Maar dat is vaak niet voldoende. Krijgen uw voeten de verzorging die ze nodig hebben? Wilt u weten wat u zoal kunt doen voor uw voeten?

Kom vrijblijvend langs met uw sportschoenen dan kijk ik ernaar en ik zal u persoonlijk advies geven. Gratis en vrijblijvend!

Op elke maandagavond staat Jolanda Versprille uw pedicure, voor u klaar 17:00-18:00 bij fysiotherapie Houben op locatie Broeksittarderweg 154 te Sittard .
Komt maandagavond niet uit? Neem dan contact met mij op dan plannen we een ander moment. Als u ook andere klachten heeft dan is een combinatie met de fysiotherapeut wel wenselijk.

Bel of mail heel even voordat u komt om wachten te voorkomen via:
info@uwpedicurepraktijk.nl (mail) of 06-107 58 106 (telefonisch)

Vanaf 1 juni 2016 zit ik niet meer bij Fysiotherapie Houben. Wilt u een gratis 15 minuten durende  voetscreening/check laten doen. Dan kunt u dat in mijn praktijk aan de Willem van Gelre Gulikstraat 2 te Sittard.
Neem contact met mij op en dan spreken we af.

uw pedicure praktijk sittard