Wie komt er bij de pedicure?

Van jong tot oud, mannen en vrouwen, sporters en mensen met een lichamelijke beperking. Iedereen kan dus bij uw pedicure praktijk terecht.

Hele jonge kinderen komen vaak bij mij terecht omdat men denkt dat ze likdoorns hebben. Door het doen van een test, zoals bij de deelbehandeling wrat is beschreven, kan ik snel zeggen of het inderdaad een likdoorn is of dat het om een wrat gaat. Twijfelt u, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Heb je geen klachten, maar je wilt je voeten eens goed verwennen? Dan kan dit natuurlijk ook. Per slot van rekening moeten onze voeten hard werken. Wist u dat we in ons leven gemiddeld 200.000 km lopen op onze voeten. We kopen vaak dure en goede schoenen, maar vergeten onze voeten vaak goed te verzorgen. Zeker met sporten hebben onze voeten veel te verduren.

Je kunt kiezen voor een basis voetbehandeling al dan niet gevolgd door een massage. Er zijn twee mogelijkheden, namelijk een gewone massage of een harmoniserende voetreflex massage. Na de behandeling zal je als herboren uit de comfortabele pedicurestoel stappen. Want een voetmassage is niet alleen goed voor de voeten, maar ook voor het hele lichaam en geest. Heb je voetklachten ook dan kun je bij mij terecht. De meest voorkomende klachten lees je hieronder. Heb je een klacht die er niet bij staat of twijfel je, neem dan gerust contact met mij op.

Hieronder staan een aantal behandelingen van Uw pedicure Praktijk te Sittard.

BEHANDELINGEN

Maak gelijk een afspraak

Contactgegevens

Uw pedicurepraktijk Jolanda Versprille
Willem van Gelre Gulikstraat 2
6137 HA SITTARD

T:  06-107 58 106 of  whatsapp
E. info@uwpedicurepraktijk.nl

Tussen 8:30 en 18:00 uur kunt u mij bellen, sms of appen.
Tijdens behandeling neem ik niet de telefoon op.

Openingstijden:

Maandag08:30 -17:00
Dinsdag 08:30 -17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Aangesloten bij of werkt samen met