Wilt u even tijd voor u zelf?Laat u zich dan door mij helemaal lekker verwennen. Want speciaal voor u heb ik deze aanbiedingen gemaakt.

Uw voeten zal ik tip top in orde brengen. Nagels knippen, pijnlijke eeltplekken en eventuele likdoorns verwijderen. Vervolgens zal ik uw teennagels mooi lakken met professionele gelpolish van Magnetic. Waar u zeker 4 tot 5 weken lang van kan genieten.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om niet alleen uw voeten, maar ook u zelf een extra boost geven. Ik zal uw voeten 25 minuten lang masseren. U kunt zelfs kiezen voor alleen een voetontspanningsmassage of een combinatie met voetreflex. Hierbij maak ik gebruik van heerlijke etherische olie.
Kiest u ook voor de massage, dan is het verstandig om deze in de avonduren af te spreken, want u gaat gegarandeerd helemaal relax naar huis. Maar het kan natuurlijk ook overdag gepland worden.

Maak vandaag nog een afspraak bij  uw pedicure praktijk Sittard

De aanbieding is verlopen.